Haarmomentje, afspraak plannen

Wil je direct een afspraak inplannen met Linda of met Inge, dat kan!

Plan afspraak

Hairextentions by Linda

 

Extension Momentje

Extentions

Extension Momentje

Extentions

Extension Momentje

Met Human Hair en Remy Human Hair kun je van alles doen. 100% Remy Human Hair geeft altijd het mooiste en meest duurzame resultaat. Na een zoektocht zijn we tevreden over Humanohair. Nooit waren wij helemaal tevreden over andere hair extension merken waarmee wij hebben gewerkt. Daar zijn altijd opzoek geweest naar betere kwaliteit haar, mooiere kleuren en mooier afgewerkte systemen.

De hairextensions kenmerken zich door de hoge kwaliteit. Het haar klit niet, pluist niet en heeft een langer levensduur. Zo hebben wij veel klanten die tot 1 jaar met ons haar doen. De hairextensions zijn verkrijgbaar in 40 kleuren. Van egale kleuren tot gemixte tinten tot aan kleuren met een uitgroei. 

Meer volume en lengte in je haar

Naast dat hair extensions niet meer zijn weg te denken in het haar van de beroemdheden, willen tegenwoordig ook de “gewone” vrouwen wel eens een lange/volle bos haar of een hele nieuwe look. Tegenwoordig is het niet meer nodig om jaren te wachten voor het haar de juiste lengte heeft bereikt. Met hairextensions heb je in no-time een haarverlening en meer volume in je haar.

Weft hairextensions

Weft hairextensions zijn erg populair. We bevestigen een strook haar (weft) aan het eigen haar door middel van microringen en draad. Dit systeem is onschadelijk voor het eigen haar. Het systeem wordt elke 6/8 weken eruit gehaald en weer opnieuw ingezet. Voor enkel meer volume wordt vaak 1 baan geplaatst. Voor een verlenging 2 of 3.

De weften zijn afkomstig uit Rusland / Mongolië.

Ze zijn van perfecte kwaliteit die geweldig zacht en glad aanvoelt, en zo blijven ze ook tijdens de gehele draagtijd. Humano wefts zijn de meest luxe lijn momenteel verkrijgbaar, en wij het beste willen voor onze klanten.

Het haar is erg sterk maar toch fijn van haarstructuur zodat het mooi past bij de Europese haarstructuur. De haarschubben van deze wefts zijn 100% intact en klitten niet, wel adviseren wij verzorgende producten van onze salon hiervoor te gebruiken.

Door de uitgebreide kleurencollectie, is er altijd wel een kleur die matched met eigen haarkleur  Of u nu highlights heeft,  een balayage of haar eigen haarkleur. Alles is mogelijk!! Een brede selectie van zeer hoge kwaliteit Russian/Mongolian remy human hair in de kleuren die matched met u kleur die u wenst.

Aantal mogelijke kleuren

Er zijn vele mogelijke kleurbehandelingen, keratine, verven of kleurspoeling..
Wij hebben 75 verschillende kleuren in ons assortiment, van onderandere Oolaboo & Jean Paul Myne.

Advies hairextensions

Het advies is de belangrijkste eerste stap bij van het plaatsen van hair extensions. Wat wenst u, wat verwacht u? Verder bespreken wij welk merk hair extensions het beste bij u past. Niet alleen qua kleur, maar vooral ook qua wat u dagelijks met uw haar wilt doen. Draagt u vaak een staart, maakt u vaak een hoge knot? Of misschien geeft u er de voorkeur aan om er weinig tijd aan te besteden? En wilt u een haarverlenging of wilt u juist een volumebehandeling? Dat advies geven wij u. 

 

Behoudt de kwaliteit van uw extensions

Zoals u wellicht weet, is de verzorging van hair extensions zeer belangrijk. De kwaliteit van de haren kan vallen en staan bij een goede of slechte verzorging.

Bij een goede verzorging met de juiste producten zult u langer plezier beleven aan uw hair extensions, daarom hebben wij de juiste verzorgingsproducten  voor jou hair extensions.

 

Verzorgingsproducten

Onze producten zijn uitermate geschikt voor hair extension, en voor het eigen haar. De producten doen werkelijk wat zij beloven. De extensions blijven langer mooi, klitten niet en krijgen een gezonde glans bij gebruik van deze producten. En dan hebben we het nog niet over de heerlijke geur gehad van de producten.

 

Verzorgingsadviezen

De kwaliteit van jouw hair extensions staat of valt bij het onderhoud ervan. Wil jij lang kunnen genieten van je hair extensions? Neem dan de volgende onderhoud tips in acht.

 Wassen

Borstel je extensions goed uit voordat je het haar nat maakt. Was je haar 2 keer in de week met onze  shampoo. Zorg ervoor dat de shampoo ook goed tussen de extensions verdeeld word, en spoel goed uit. Vaak is het nodig om je haar 2 keer achter elkaar te wassen. Gebruik na het wassen altijd conditioner in de extensions. Dep met een handdoek je extensions droog. Je extensions worden niet zoals je eigen haar gevoed vanuit de hoofdhuid. Hierdoor hebben de extensions wat meer verzorging nodig als je eigen haar. Gebruik hierom geen producten van de drogist of supermarkt. Deze zullen ervoor zorgen dat je extensions sneller uitdrogen en slijten.Kappersproducten bevatten geen sulfaten en geen zeep, zeep droogt namelijk je haar uit en verzorgt niet.

 Drogen

Laat je extensions niet zelf opdrogen, maar föhn het haar droog. Gebruik alvorens onze producten om je extensions te beschermen tegen de hitte van de föhn en overige stylingtools. Zorg ervoor dat de band van de weft ook helemaal droogt om jeuk aan de hoofdhuid te voorkomen.

 In model brengen

Je extensions zullen het mooiste zitten als je de extensions in model föhnt, stijl of krult. Probeer het haar pas weer opnieuw te stijlen/krullen zodra je het haar weer gewassen hebt. Zo voorkom je dat de extensions sneller uitdrogen. Gebruik tussen door regelmatig verzorgende producten van ons om je extensions tussen door te voeden en heerlijk zacht te houden.

 Slapen

Ga NOOIT met nat haar slapen. Zorg ervoor dat je het haar in een vlecht, staart of knot draagt tijdens het slapen.

 Borstelen

Gebruik voor het borstelen van uw extensions een geschikte extension borstel.  Silver/Gold brush is perfect voor de weften. Zorg ervoor dat je alle rijen van de extensions borstelt. Hiervoor is het soms nodig om de bovenste rij op te tillen om goed bij de volgende rij te komen met de borstel. Als je van jezelf snel klitten in je eigen haar hebt doe dit dan dagelijks om klitvorming te voorkomen.

 Op vakantie

Ondanks bijna al onze klanten met hun extensions op vakantie gaan, willen wij je wel op de hoogte brengen van het (eigen) risico die je dan loopt. Je loopt op vakantie risico op verkleuring van je hair extensions. Dit kan verschillende oorzaken hebben: verroestte leidingen, zwembad water of zonnebrand creme. Draag hierom op vakantie zoveel mogelijk je haar omhoog.

 Staart maken

Wanneer je het haar in een staart of knot wilt dragen, doe dit dan niet te strak. Als je het haar te strak naar achter vast zet komt er teveel spanning te staan aan de uiteindes van de weften, of met losse extensions aan de voorste extensions. Hierdoor zou je haar op die plekken kunnen afbreken.

Wij werken alleen met kwaliteitsproducten: