Haarmomentje, afspraak plannen

Wil je direct een afspraak inplannen met Linda of met Inge, dat kan!

Plan afspraak

Keratinemomentje bij Linda ūüėČ

Jean Paul Myn√® haarproducten worden gemaakt in Itali√ę en staan garant voor 100% kwaliteit, professionaliteit en respect voor mensen. De producten bevatten geen enkele gevaarlijke stof zoals glutaraldehyde, paraffine en andere petroleum derivaten.

Juiste behandeling voor échte kwaliteit!

Jean Paul Mynè: Keratin PLUS GOLD treatment

ZACHT – GLANZEND – GLAD HAAR”
Jean Paul Myn√® is een jong merk dat is opgericht na de ontdekking, om met behulp van aminozuren en stamcellen uit Zwitserse appels, het haar te ‘smoothen’ voor een langere periode zonder formaldehyde te gebruiken.

De reden waarom men hier praat over ‘smoothen’ is dat het resultaat geen kaarsrecht en hard haar is maar eerder dat intensieve krul of pluizend onrustig haar voor een langere periode ge√ęlimineerd tot zacht en glanzend haar met natuurlijke slag en valling.

Omdat er geen *formaldehyde gebruikt wordt is het erg belangrijk de werkwijze goed te beheersen. Teveel product gebruik of verkeerd ’tangen’ geeft niet het gewenste resultaat. Daarom wordt deze behandeling alleen toegepast in professionele salons en na uitvoerige trainingen. Een complete (kort haar) behandeling neemt ongeveer 2 uur in beslag. De reden hiervan is dat na de behandeling het haar meteen gewassen en gedroogd wordt waardoor de klant met schoon, fris en ‘smooth’ haar de salon verlaat. Dit in tegenstelling tot de meeste producten, waar het haar de eerste 48 uur niet gewassen mag worden.

*Formaldehyde dopt als het ware de zwavelbruggen af waardoor het haar souplesse behoudt en stijl blijft. Formaldehyde is echter slecht voor de gezondheid en terecht verboden in de Europese unie.

Jean Paul Mynè is dus veilig voor onze klanten en teamleden en biedt prachtige resultaten.

De mooiste kleuren van Jean Paul Mynè

Er zijn vele mogelijke kleurbehandelingen, keratine, verven of kleurspoeling..
Wij hebben 75 verschillende kleuren in ons assortiment, van onderandere Jean Paul Mynè.