Haarmomentje, afspraak plannen

Wil je direct een afspraak inplannen met Linda of met Inge, dat kan!

Plan afspraak

Kwaliteit

In het assortiment haarproducten  is een compleet programma van producten en behandelingen speciaal ontwikkeld en geformuleerd om de meest voorkomende hoofdhuid en haarproblemen te verhelpen. Alle formules zijn vrij van parabenen en de shampoos zijn tevens sulfaatvrij.

Linda en Inge volgen voortdurend scholing om up to date te blijven, en zijn altijd op zoek naar nieuwe technieken en innovaties op het gebied van haarverzorging en haarmode. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit. Kom lekker tot rust, beleef de sfeer van Haarmomentje bij Linda, maak kennis met Linda en Inge die met hun passie u haar verzorgen en geniet van de service en kwaliteit.

“Haarmomentje is een momentje voor jezelf.”

Bij Haarmomentje bij Linda vinden wij het belangrijkste dat u haar wordt behandeld met duurzaam product, die bestaan uit natuurlijke ingredienten. Om deze reden werken wij met Oolaboo en Jean Paul Mynè.

Trainingen vormen de basis

Techniek, ontwikkeling en vakkennis zijn onze belangrijkste uitgangspunten.
Voor u is alleen het allerbeste goed genoeg. Om dit niveau zo hoog en actueel mogelijk te houden, Daarom is het bijwonen van seminars, trainingen (cursussen) en haarshows een must voor ieder teamlid van haarmomentje bij Linda .Met grote regelmaat volgen wij het (inter)nationale programma van Oolaboo Academy.

Zo kunnen wij u op hoog niveau non stop adviseren met onze kennis van hoofdhuid, haarverzorging, coupe en kleur.

Al deze trainingen geven inzicht in het beheersen van de allernieuwste geavanceerde technieken. Kleur en kniptechnieken.
Wij willen het allerbeste voor onze klanten. Pas als u met een tevreden gevoel in de spiegel kijkt, zijn wij ook tevreden.

Aantal mogelijke kleuren

Er zijn vele mogelijke kleurbehandelingen, keratine, verven of kleurspoeling..
Wij hebben 75 verschillende kleuren in ons assortiment, van onderandere Oolaboo & Jean Paul Myne.

Resultaat Momentje

Resultaat Momentje

Resultaat Momentje

Wij werken alleen met kwaliteitsproducten: