Haarmomentje, afspraak plannen

Wil je direct een afspraak inplannen met Linda of met Inge, dat kan!

Plan afspraak

Producten van Jean Paul Mynè

Haarmomentje by Linda, is dé kapsalon van Halsteren voor dames, heren & kinderen. Wij kijken er naar uit dat je weer langskomt! We willen graag dat je bij ons echt even tot rust komt, het moet jouw “ontspan momentje” zijn.  En tijdens het kletsen en/of ontspannen, pakken wij gelijk ons “haarmomentje” om je met een verfrissende look en een lach op je gezicht weer te mogen laten gaan. Benieuwd hoe we dat doen, plan een afspraak bij Linda of bij Inge!

De juiste tekst nog even bij Linda opvragen!    

Juiste behandeling voor échte kwaliteit!

De kapsalon voor dames, heren en kinderen waar u deskundigheid treft in een gezellige, persoonlijke sfeer. Onder het genot van een kopje koffie of thee wordt uw haar naar wens geknipt, gekleurd en gestyled.

Pure schoonheid, eerlijkheid en beleving staan centraal bij “haarmomentje bij Linda”. Linda en Inge adviseren en inspireren je graag over een mooie, stralende en realistische creatie die helemaal bij u persoonlijke stijl past.

Ieder persoon is uniek!
Met u bespreken wij graag uw persoonlijke wensen. Daarbij geven wij altijd een eerlijk advies en kijken wij samen met u naar uw gezichtsvorm, gelaatstint, haardikte en de textuur van het haar. Op basis hiervan adviseren wij u de beste passende behandeling bij uw wensen, maar u maakt de keuze!
Zo komen we samen tot een mooi geheel, en het belangrijkste een” WoW Momentje”!

Linda: “Het accentueren van je beste kant is waar het ons om gaat!”

Onze enige en meest waardevolle beloning is een tevreden klant. Onze grootste inspiratiebron bent u daarom zelf. Wij houden de trends op het gebied van haarmode nauwlettend in de gaten, maar uw stijl is voor ons het startpunt van elke behandeling.

De juiste tekst nog even bij Linda opvragen!    

De mooiste kleuren van Jean Paul Mynè

Er zijn vele mogelijke kleurbehandelingen, keratine, verven of kleurspoeling..
Wij hebben 75 verschillende kleuren in ons assortiment, van onderandere Jean Paul Mynè.

Resultaat Momentje

Resultaat Momentje


Widget not in any sidebars