Haarmomentje, afspraak plannen

Wil je direct een afspraak inplannen met Linda of met Inge, dat kan!

Plan afspraak

Oolaboo

Wij werken met de producten van Oolaboo. Dit is een merk van Nederlandse bodem, dat is gebaseerd op een mix van cosmetische voedingssupplementen. Oolaboo is de ultieme haar- en huidverzorging voor de binnen- en buitenkant.

Juiste behandeling voor échte kwaliteit!

OOLABOO-Luxery-Haarmomentje-by-Linda

Luxury hair care verzorgingslijn:

In de producten van Oolaboo Luxury Hair Care zitten kostbare, eetbare grondstoffen: o.a. truffel, quinoa, bamboe, rijst, kaviaar en zeewier. De keuze van de voedingstoffen is samengesteld om de haar- en hoofdhuid te beschermen, te herstellen en te verbeteren.

 

Wat is Matcha?

Matcha is de meest verfijnde oudste, en zeldzaamste theesoort uit Japan. De gezondheidsvoordelen van Matcha zijn ongekend. Matcha is bijvoorbeeld 50x rijker aan antioxidanten dan broccoli.

Naast Oolaboo werken wij ook  met Jean Paul Myne, we bieden van dit merk de keratinebehandeling en de oxilock behandeling aan.

Oolaboo Matcha by Haarmomentje
OOLABOO-Superfoodies-Haarmomentje-by-Linda

 

Super Foodies

Wat goed is voor onze binnenkant, is ook geschikt voor onze buitenkant. Dat is het principe van superfoods. In het laboratorium van Oolaboo zijn ze er in geslaagd om opnieuw de bijzondere voordelen van superfoods te verwerken in haar- en huidverzorging. De collectie bestaat uit achttien producten. In ieder product van de lijn Super Foodies komt het product Matcha voor.

 

Oolaboomomentje by Linda

“Wat een fijne producten om mee te mogen werken. In mijn salon werk ik heel graag met Oolaboo, het is natuurlijk en geeft optimaal resultaat. Het maakt mijn klanten en mij blij want iedereen vertrekt met een prachtig resultaat en met een lach op het gezicht.”

Linda

Oolaboo Matcha by Haarmomentje

Warme kleur aanbrengen met Oolaboo

Er zijn vele mogelijke kleurbehandelingen, keratine, verven of kleurspoeling..
Wij hebben 75 verschillende kleuren in ons assortiment, van onderandere Oolaboo.

Resultaat Momentje


Resultaat Momentje

Resultaat Momentje